Alle info rond ons partnerplan kan u terugvinden in onze partnerbundel.

Onze werking draait louter op vrijwilligers met een hart voor de club. Financiële ondersteuning is in ons bestaan essentieel. In voornoemd document vindt u enkele mogelijkheden, al staan wij zeker open voor een voorstel op maat en denken daarover graag met u mee.

Facts & figures

Onze club werd opgericht op 23 juni 1992 en vierde in 2022 dus haar 30-jarig bestaan! Ons eerste team treedt tijdens het seizoen 2022-2023 aan in Overgangsklasse A van de nationale reeksen. Dit achttal bestaat voornamelijk uit leden die bij ons de jeugdreeksen doorliepen en spelers uit buurgemeenten. Intussen telt onze club ca. 100 spelende leden die spelen in 7 jeugdploegen en onze kern. Zoals u ziet zetten wij sterk in op eigen jeugd en ontwikkeling van die jeugd. Onze competitie bestaat uit een veldseizoen en een zaalseizoen. Voor onze wedstrijden veld spelen wij in het Sportpark Vossekot aan ons splinternieuwe clubhuis. Zaalwedstrijden vinden plaats in sporthal Boesdijkhof.

Het zwaartepunt van onze sport situeert zich rond het Antwerpse. Door erg nauwe samenwerking tussen de Kempense clubs onderling en met jeugdsportnet Zuiderkempen en de Kempense Korfbalacademie hebben de Kempense clubs een stevige voet in het korfballandschap. Onze (hulp)trainers, coaches en ploegbegeleiders worden daarnaast geregeld bijgeschoold en trachten altijd het beste uit de spelers te halen. Binnen onze club is geen plaats voor negativiteit. 

Als club zijn wij onze partners enorm dankbaar voor hun steun. Daarom organiseren wij een jaarlijks partner- en netwerkevent, waar de nodige hapjes en drankjes worden voorzien en waar onze partners op worden uitgenodigd.

Indien u interesse heeft in een partnerschap met onze club, kan u te allen tijde contact opnemen met Maarten Claessen of Marc Weyns via 0474 97 22 13 en partners@rkc.be.

Tot snel!

Onze partners

Hieronder kan je al onze partners vinden die meestappen in ons verhaal en onze club financieel steunen. Op die manier kunnen wij onze status als leuke en gezellige korfbalclub behouden, maar vooral ook inzetten op de groei naar een grotere en nog kwalitatievere club binnen het korfballandschap en binnen onze regio.